Nettaktiv - lærerikt samarbeid!

"BS Norli skole AS har samarbeidet med Nettaktiv i utvikling og implementering av nye nettsider. Vi ønsket en publiseringsløsning som var enkel å drifte for ansatte uten bakgrunn som webdesignere/teknikere.

Vi hadde ferdig grafisk materiale som vi ønsket i designet på sidene, både for å få et helhetlig firmauttrykk og for at sidene skulle være gjenkjennbare for kundene. Geir Hareide Andresen har med sin brede kompetanse fulgt opp dette og utviklet sider med ”vår” grafikk, som er lyse, oversiktlige og enkle å navigere i.

Vi har fått et godt og brukervennlig verktøy til å drifte våre egne hjemmesider, og kundene utrykker også at de er fornøyde med de nye sidene.

Geir Hareide Andersen har raskt bistått oss når vi har hatt behov for endring/videreutvikling, når vi har stått fast i driftingen eller det har oppstått feil. Han har også gitt gode tips og råd med hensyn på innhold på nett og bildebehandling.

Vi har hatt et godt og lærerikt samarbeid og kan anbefale Nettaktiv til andre som ønsker hjelp med tilsvarende løsninger."

Oslo 2008-06-04

Anja Gustavsen Webredaktør

Les også saken om BS Norli sine nye web-sider.


Adr.: Granittveien 81, NO-2008 FJERDINGBY
Tlf.: 47 901 55 706 - Faks: 47 63 81 58 39 - E-post: firmapost@nettaktiv.no