Om Nettaktiv | Kontakt
pix pix pix
pix pix pix pix pix pix pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix Salg av eiendommer
pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix

Exact presenterer Rolvsrud Park

Exact Eiendomsmeglere vet at potesielle boligkjøpere er opptatt av effektiv og god informasjon om boligene som er til salgs. De har nå gjennomført sitt sjette større salgsprosjekt basert på løsninger fra Nettaktiv.

Det siste prosjektet er lansering av andre byggetrinn i Rolvsrud Park: 48 leiligheter i 6 etasjer. Første byggetrinn på 79 leiligheter er straks utsolgt.

Løsningen er basert på at boligkjøperne får en god oversikt over hver enkelt etasje og hvilke leiligheter som fortsatt er ledige. Valget av etasje skjer visuelt og tydelig, og kjøperne får enkelt detaljert informasjon om hver enkelt leilighet ved å klikke direkte på leilighetene i etasjeplanene.

Det er ikke nok å vise frem leilighetene. Boligkjøperne får også mye ekstra informasjon om prosjektet og området, men viktigst av alt er at de enkelt kan etterspørre mer informasjonpå konkrete leiligeter. Kjøper krysser av hvilke leiligheter de er interessert i og kan stille ekstra spørsmål. Megler får da en e-post direkte og kan straks ta kontakt med kjøper på telefon eller e-post.

Eksempel på velg av etasjer og presentasjon av leiligheterTilbake
Send link som e-post
Utskriftsvennlig side